11 наурыз күні "Тамақтандыруды ұйымдастыру" мамандығының өндірістік оқыту шебері Нураддинова А.Б. ашық сабағы өтті. «Әлемнің ұлттық тағамдарын дайындау» КМ-6 модулі бойынша тақырыбы: "Жапон асханасының банкеттік тағамдарының сипаттамасы мен ассортименті (суши дайындау)". Сабақ барысында ІІІ курс студенттері теориялық білімін практика жүзінде көрсетті. Өндірістік оқыту шебері студенттерді рационалды тамақтану және адамның әртүрлі тамақтану жүйелері туралы түсініктерін тереңдетумен қатар Жапон ұлттық тағамдарын – рулеттерді дайындау рецептерін таныстырды. Орамдарды дайындау ретін практикада көрсетіп, студенттерге орамдарды өздігінен жасауға үйрету. Сабақ барысында фронтальдық-топтық (студенттерді көрнекіліктермен 3топқа бөліп, әр топта бригадир таңдап, бір мезгілде өздеріне берілген тапсырмаларды орындап, өндірістік оқыту шебері топқа түгел жетекшілік ете қол жеткізді.